АРК Пропърти

Здравейтенастоящи и бъдещи приятели, клиенти и партньори.
Ние сме АРК Пропърти – иновативна и динамично развиваща се инвестиционна компания, изцяло фокусирана върху изграждането на модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни проекти. Залагаме в работата си на висококвалифициран екип, съвременна техника, високи критерии във всички етапи на работата – проучване, проектиране, изпълнение, гаранционно обслужване, както и в индивидуалния подход към клиентите си. Вярваме, че уменията, всеотдайността и решителността, гарантират успешни резултати. Отдаваме голямо значение на стабилното развитие в икономическо, екологично и социално ниво.

Можете да бъдете сигурни, че:

  • Вярваме в значимостта на клиентската удовлетвореност и даваме най-доброто от себе си, за да оправдаем техните очаквания
  • Придържаме се към високи морални принципи и професионални стандарти
  • Всеки ден се стремим към усъвършенстване чрез иновации
  • Извършваме правилния проект, по безпогрешен начин, в точното време
  • Държим на качеството на строителството – управление на качеството, насочено към прогресивно развитие в рамките на компанията, за устойчив успех в сектора
ЗА НАС
hth-min
ЗА НАС 2-min

Част от АРК Пропърти са:

Риком България

Компания, специализирана в посредничеството при сделки с недвижими имоти и съдействаща изцяло с подготовката, проучването, сформирането на правилната цена на имота, рекламата и преговорите с потенциални клиенти. Дейността на компанията е насочена изцяло към хора, търсещи качество, уют, високо ниво на професионализъм и любезност.

ДТМ-1

Дружество, чиято основна дейсност са консултантските услуги в процеса за цялостно изграждане на еднофамилни и многофамилни сгради /проверка на показателите на парцела, промяна предназначението, регулация, управление на процесите по проектиране и строителство, въвеждане в експлоатация и т.н./.

Инвестирайте в нашите проекти

Станете наши партньори